13'e´<3

Kom ju på att de va en vecka igår för mig o markus, asså vem kan göra en lyckligare än han?... Världens bästa asså .  Idag var jag faktiskt i skolan för en gångs skull... Först drog jag till min lilla special skola, men fick skjuts till årbyskolan, gjorde nationella, sen promenera jag tbx till special skolan,, var där så länge som jag skulle. Promenera tbx till årbyskolan, var där sista lektionen, drog ner till stan ... Köpte en cola, sen tog jag bussen hem. Lyssnat på denna låt ett bra tag nu

 


Jag sa att jag alltid hade någon, det har jag nästan aldrig, ingen jag litar tillräckligt på. Men har nu markus, har min speciellaste vänner..





Älskar dig Markus Bäck<3




//SPEGLAR <3

12'e .. <3

Som vanligt messat hela dagen med markus..
Nördat musik, sjungit o spelat.



//SPEGLAR

Helgen, hos Markus mamma

Haha, i fredags drog jag till Nyköping, till min sötnos mamma. Hon är hur trevli o go som helst, sånt gillas. Hon retas o grejjer, lite sådär charmigt kan man tycka :D Jag kan tycka dedt ialla fall.. Som vanligt när Markus pappa ringer, så surar han av .. Inte okej, enligt mig.. Menmen, tonåringar som sagt ;) Och ja jag vet, jag är själv en tonåring och bråkar med min mamma. Men spela roll liksom :D Vi åt kebabtallrik i fredags, lite halvt mys. Asså kan ba säga att helgen var helt AMAZING, TOTALLY AMAZING! , så underbar, jävla underbar. Speciellt eftersom den spenderades med några riktigt mysiga människor :) och en katt då också.. MARWIN! så gulligt namn, han  är tjock o söt.. haha :) men kom ialla fall hem idag. Orkar inte skriva så mycket mer, är trött o grejjs efter helgen, satt. Har feber också. KÄRLEKSFEBER; nejmen, de e vad mamma kallar de för :)

Godnatt, och sovgott, älskar er, och självklart min underbart söta fina pojk Markus :) <3

Markus Bäck,älskling ♥♥

Bara för att jag känner att göra ett inlägg till!♥♥

Markus Bäck,älskling ♥♥
Dessa dagar, jag inte kunnat sluta tänka på dig. Det har vari både jobbigt och kul. Vet du hur du får mig att känna mig? Du får mig att vilja springa till dig. Springa så långt för att komma till dig. Då får hela jorden att snurra fortare, så att jag blir yr. Hur du riktigt bryr dig om mig, jag känner att du älskar mig. Jag vet att du gör det. Du betyder något enormt. Jag kan inte tro, att det hände, att allt blev till en stor röd klump! Du och jag, helt otroligt. JAg är så glad, kallas nog att vara lycklig! Jag lovar, det håller älskling. Kära, ny kära, och jag vill aldrig släppa dig. Finns absolut ingen som kan ersätta dig! Jag har hittat rätt. Hjärtat slår några extra slag, vid varje ögonkontakt. Varje ord u säger, får mig att älska dig mer. Känslorna blir större och större för varje dag. Finns så jävla många ord. Men vet inte vilka. Men jag ska fortsätta och skriva tills jag känner mig klar ! För underbar är  du, och jag fan älskar dig mer än vad jag trodde var möjligt. Du är den lugna, härliga personen jag behöver! När jag frös, låg du bredvid, du bäddade in mig i ett täcke, vet du hur omtyckt jag kände mig då? Hur allt känns rätt just nu är ganska härligt att få förklarat. För utan dig vore jag inget, jag kan inte tänka mig en sekund utan dig. Försvinn aldrig, för du gör så lyckan lyser upp mig, du gör så solen lyser över mig. För utan dig vore jag inte glad, utan dig vore jag som ingenting, utan dig. INGET MIG!

ÄLSKAR DIG!

♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥





// SPEGLAR

6 April |jag älskar dig|

Haha, jag städar jusrt nu.
Så om en stund så skriver jag om hela dagen !




Jag har vaknat idag, sen somna jag om för jag skulle va hemma från skolan. Har handlat på Willys idag (y) skitbra! Sen drog jag hem, packa upp med mamma och sånt. Sen åkte vi iväg till det där stället där man köper blommor ingen aning vad det heter, antagligen heter det växthuset, men men. Sen hem, och städa. Och nu sitta och skriva här. Det är ju kul? Inte alls. Vad för musik jag lyssnar just nu : Avenged Sevenfold - Nightmare. Diggar den, den är ganska mysig! Jag saknar min Markus! Men i helgen, då drar jag med honom tills han mamma, hela helgen, till Nyköping, vi åker med buss.  Tar någon timme , så får sitta och prata mycket, kanske halv sova på hans axel eller något, det kommer ju trots allt vara fredag då! :) 
Jag har blivit glad igen, mer possitiv, ialla fall i vissa lägen, detär skönt, så Markus ska ha en stor tack puss av mig någon dag , för han har lyft upp mig, gjort mig hel.
Länge sen man hade en känsla av gnista i kroppen!
Jag vill stanna i den här tiden, med min Markus , så inget förstörs, för jag vill må bra!
Ni får en bild på markus, men den är tagen med cam så ;) ( redigerad me cam typ med )







Vill ni fråga mig ngt elr så.
Kommentera, jag naffsar bara !


// SPEGLAR!

5 April! ♥

♥♥♥♥



Idag :
Jag mådde inte speciellt bra imorse. Drog till skolan ändå . Var där i några timmar, drog sen hem. Sen tandläkarn efter några timmar. Ska ut och träffa Rudolph och hennes kusin!

Jag blev tillsammans med Markus idag<3




♥♥♥♥♥♥♥


// SPEGLAR

Ny blogg,igen

Hejsan.

Som det märks, så har jag nu skaffat en ny blogg, igen.
Och Jag ska försöka vara mer aktiv här än vad jag varit på de andra!!





Markus har varit här sen i fredags. Det är kul. Kanske kommer upp en liten bild någon gång. Får se om det blir att hitta på något i veckan. Markus är jätte söt ;). Just nu lyssnar vi på Six Stories Unknown- carry on. Den är mys.. Jusste jag ska faktiskt denna gång försöka fixa min blogg själv,annars ber jag typ någon att hjälpa mig.
Ni måste kolla några bloggar! Mina vänners bloggar, fanimej!
Jag är så trött just nu, inte alls, är faktiskt pigg!


//SPEGLAR!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0